woensdag 25 mei 2011

Konijnen- en kamelen keutels

Deze kamelenkeutels (foto 1 & 2) heb ik als vakantie souvernir meegenomen uit Marokko. Ik heb ze al heel lang en ze zijn prachtig om zien. Het lijken net noten van dichtbij. In Marokko zagen ze er op het rode Sahara zand nog fraaier uit natuurlijk. De allereerste keutels van m'n eerste konijn (foto 3 & 4) heb ik ook bewaard, blijf het wonderlijk vinden hoe deze dieren zulke vezelachtig bolletjes kunnen produceren.

5 opmerkingen:

Unknown zei

wat een grappige verzameling! bij beesten die alleen gras eten gaat dat natuurlijk prima! misschien moet ik dat ook eens doen met de keuteltjes van mijn konijn ;-)

100%HEPPIE zei

Geweldige foto's en grappig dat je dit bewaard hebt. Ik vond de elandkeutels in Zweden ook zo mooi ! Die zouden goed bij je verzameling passen.

Helmi zei

Wat een basic verzameling. Denk je als wij alleen maar konijnenvoer zouden eten we dit zelf ook kunnen produceren. Worden dit ook gezichtjes, Hi Hi ?

BeertjeBoef zei

Geweldig, je moet er maar op komen om ze mee te nemen!

Annie zei

Anja, ken jij het werk van Marian Bijlenga? Ik denk dat het jou wel aanspreekt. Hier is een link naar haar Flickr fotopagina, maar als dit niet werkt moet je even via Google zoeken.